Evenimente : Eveniment Online

Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei//Lansare de carte

Cine-ar fi crezut că un șoricel roz și visător va salva
vreodată dinozaurii de la dispariție?
Sau că-și va construi singur mașina timpului?
Sau că-și va învinge temerile și își va urma visul?

Joi, 4 februarie, ora 19:00, sunteți așteptați la lansarea cărții Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei, o bucurie de carte, cu emoții năzdrăvane, aventuri neașteptate, trăite și simțite de cel mai visător șoricel, Tzitzi și de Poc, albastrozaurul iubiozar.
Tzitzi și Poc au invitați bine aleși, oameni mari care iubesc joaca și care cred într-o imaginație fără limite.

Mirona Păun este psiholog clinician, psihoterapeut, fondatorul programului de educație emoțională Tzitzi-Poc și Președintele Asociației Clasa Întâi. Are experiență de 15 ani în lucrul cu copiii, în domenii precum entertaining, educatie și psihoterapie, având perspective multiple asupra dezvoltării si evoluției copilului în toate sistemele sale: familial, social și educațional. Este autoarea cărții „Cel mai mare vis al copilariei”, o carte inspirată din experiențele reale ale copiilor și traduse pe limba lor, prin poveste.

Alina Greavu sau Aluziva (31 ani) este jurnalist și creator de conținut axat pe activism social și parenting.
Având trei copii, vorbește deschis despre experiența de mamă, abordează subiecte tabu și prezintă viața așa cum este, în ciuda presiunii de a arăta numai perfecțiune în social media. Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, abuzurile, situația învățământului românesc.

Catinca Dumitrescu a lucrat în grafică publicitare, dar s-a îndrăgostit de ilustrație. „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei” este primul proiect de ilustrație. Catinca este un optimist autentic, mereu în căutare de idei fresh.

Evenimentul va fi moderat de Simona Radu Răuță, medic psihiatru.
Lansarea va fi transmisă prin 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 pe paginile de Facebook Cărturești, Editura Vellant și TziTzi Poc.