Locuri : Food

Restaurant Ecvestria

La numai 6 km de Sibiu inspre Valcea-Brasov, am deschis portile unui Centru Ecvestru, pentru toti iubitorii de cai, si a unui restaurant select, unde puteti gasiti preparate rafinate ale bucatariei romanesti si internationale.

Ambianta linistitoare din cadrul Clubului, ofera Restaurantului Ecvestria, o locatie ideala pentru un mic dejun tonic, un pranz copios, un cocktail intre doua intalniri, o cina eleganta, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privata, organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta.
Capacitatea este de 60 de locuri, dintre care 2 separeri cu design diferit are deservesc intre 8 si 12 locuri. Barul amenajat cu accesorii ecvestre, va asteapta sa serviti o bautura pe scaunele in forma de sa western. Terasa are capacitate de ca. 150 locuri, fiind si foarte solicitata de catre cei care savureaza preparatele bucatariei noastre cu specific international, in timp ce urmaresc antrenamentele de calarie de pe terenurile exterioare ale Centrului Ecvestru.
Deasemenea, daca planuiti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care sa fie de neuitat, va stam la dispozitie!

Pensiunea Ecvestria este locul unde calitatea inalta si bunul gust merg mana in mana. Un loc deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit. Cazare la standarde occidentale, intr-un loc retras si linistit. Pensiunea va ofera servicii de calitate la preturi rezonabile, reprezentand o oportunitate pentru turismul de relaxare. Pensiunea dispune de 4 camere dintre care, 2 twin si 2 matrimoniale. Camerele sunt spatioase, cu mobila din lemn si un design interior unic si diferit.
Fiecare camera are acces direct in curtea din cadrul Clubului Ecvestru