Locuri : Centre și Institute

INFO CENTER GROUP SIBIU – Centrul de Formare Profesionala pentru adulti

CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA INFO CENTER GROUP Sibiu raspunde cerintelor pietei fortei de munca, oferind cursuri autorizate A.N.C. / C.N.F.P.A. de tip: calificare/initiere/specializare/perfectionare în diverse domenii ocupationale, fiind cursuri de formare profesionala continua a adultilor (aparute în UE dupa conceptul „Lifelong Learning”), realizate prin Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, fiind cursuri recunoscute national si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.
CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA INFO CENTER GROUP Sibiu are implementat si certificat din anul 2009, un sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008, detinand certificatul nr. 2013 RENAR Romania. Politica de calitate are la baza factorul determinant in realizarea si cresterea performantelor organizatiei si anume calitatea cursurilor pe care le furnizam clientilor, eficacitatea crescanda si cresterea rentabilitatii pe termen lung.
Cursuri de instruire / Traininguri sunt organizate de CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA INFO CENTER GROUP atat in Sibiu cat si in tara, în diverse domenii precum: resurse umane, management, mediu, management proiect, fonduri stucturale, sanatate si securitate în munca (SSM), situatii de urgenta (PSI), managementul calitatii, asigurari, psihologie, vanzari, domeniul tehnic si altele.
Evaluari si certificari ale competentelor profesionale, se realizeaza la locul de munca, in conditii reale de munca, fara curs ci numai verificand de catre evaluatori autorizati A.N.C. / C.N.F.P.A. competentele profesionale ale candidatilor pentru ocupatii / calificari din domeniul resurse umane, silviculturii, industriei lemnului, domeniului tehnic, pentru care suntem autorizati.
INFO CENTER GROUP ofera servicii de consultanta pentru:
– sisteme de management: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP – ISO 22000, ISO/TS 16949, SA 8000, ISO 15189, CE certificare produse si certificare produse BIO
– securitate si sanatate în munca SSM (protectia muncii)
– evaluari de risc si îmbolnaviri profesionale ERIP
– evaluari de risc de mediu ERM si bilant de mediu BM
– situatii de urgenta – PSI – management cinegetic – audit