Evenimente : Eveniment Online

A ROYAL AFFAIR / O AFACERE REGALĂ la #elvirechezvous

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 19:00, la #elvirechezvous se difuzează filmul A ROYAL AFFAIR / O AFACERE REGALĂ, regizat de Nikolaj Arcel, cu Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm.

Filmul spune povestea adevărată a unui om obișnuit care câștigă inima reginei și pornește o revoluție. Centrându-se pe un triunghi amoros uimitor dintre Christian al VII-lea – un rege din ce în ce mai nebun (Mikkel Boe Følsgaard), un idealist – Struensee (Mads Mikkelsen) și tânăra, dar puternica regină Caroline Mathilda (Alicia Vikander), drama este povestea captivantă a unor idealiști curajoși care riscă totul în căutarea libertății poporului, dar mai presus de toate, este povestea unei iubiri pasionale și interzise care a schimbat o națiune întreagă.

Ursul de argint pentru cel mai bun scenariu la Berlinale 2012; Ursul de argit pentru cel mai bun actor la Berlinale 2012 – Mikkel Boe Følsgaar; nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin 2013, nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film într-o limbă străină 2013.

Biletele se găsesc pe site-ul Eventbook.