De Citit : Altele

Începe burn Residency Ibiza Bootcamp – 2015

| 06 iulie

București, 6 Iulie 2015: Cea mai mare vânătoare de DJ talentați se întoarce in Ibiza pentru vara lui 2015. Burn Residency e mândră să găzduiască în casa muzicii electronice o nouă generație de concurenți în lupta pentru a deveni un DJ Superstar.

 

Mentorii principali ai competiției, Carl Cox, Yousef și Philipp Straubb îi vor îndruma pe cei 20 de DJ-i timp de 10 zile, într-un Bootcamp intensiv în Ibiza. Cei 3 DJ-i care își demonstrează pasiunea, talentul și dedicarea față de muzica electronică vor câștiga o rezidență de-o vară in locațiile partenere ale burn Residency: Privilege, Sankeys și Eden. Când sezonul se încheie, un singur DJ va fi ales câștigător al marelui premiu de 100.000€, investiție în cariera sa muzicală.

 

România, șansă dublă la premiul de 100.000€

Anul acesta, România are, ca niciodată în istoria burn Residency, o șansă dublă la marele premiu – Cei doi finaliști români din competiție, Sevenego și Kurtiss Kromm, îi calcă pe urme lui BOg și se luptă pentru un loc în primii 3 DJ-i care-și vor petrece toată vara pe insula albă, Ibiza.

 

Sevenego este prima femeie DJ din România care a ajuns pe insula muzicii electronice în cadrul competiției burn Residency. Ea a câștigat primul loc în cadrul etapei locale în urma mix-off-ului virtual difuzat la radio Sonica Ibiza.

Kurtiss Kromm a fost ales în urma votului publicului în proba People’s Choice. După ce s-au ales câștigătorii locali, juriul a acordat încă o șansă acelor 5 mix-uri care i-au impresionat in mix-off, iar Kurtiss Kromm a profitat de această șansă și și-a asigurat un loc in Ibiza Bootcamp.

 

“Suntem foarte mândri să susținem noua generație de DJ-i talentați, oferindu-le șansa să își trăiască visurile. Am avut înscriși din peste 90 de țări și asta ne arată ca burn Residency continuă să fie o competiție cu adevărat globală”, ne spune Andy Battman, Director Global al burn Energy.

 

###

Despre burn Residency:

 

burn Residency a ajuns la ediția a cincea și este cea mai mare competiție de DJ destinată descoperirii, formării și lansării tinerilor debutanți care vor să își dezvolte o carieră în muzica electronică. In 2015, competiția continuă cu finaliști din Europa, Rusia, Brazilia, Mexic, Statele Unite ale Americii si Africa de Sud.

 

Partenerii din industrie în acest an îi includ pe AKG, Be-At.TV, Ibiza Sonica Radio, Funktion, One și Native Instruments.

 

###

Despre burn Energy:

burn energy susține muzica electronică avangardistă. Suntem în continuă căutare de noi talente și noi mijloace de expresie, alături de genurile muzicale progresive și creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocații nișelor și nici judecătorii mainstream-ului, întrucât creativitatea nu cunoaște limite, reguli și bariere.