Evenimente : Cursuri

Curs Limba Romana (ca limba straina)

Este un curs de invatare a limbii romane, cu care venim in ajutorul strainilor pentru care limba romana este o limba straina.
Cursul se desfasoara in 40 ore teorie si exercitii practice atat orale cat si scrise prin care se fixeaza elementele de vocabular, morfologie si de sintaxa.
Cursul este structurat pe 3 module care sunt:
-Modulul 1: INITIERE
– Modulul 2 : MEDIU / SPECIALIZARE
– Modulul 3 : AVANSAT / PERFECTIONARE CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE rezultat in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, fiind recunoscut national si international si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.
Obiective cursulului:
Se vor traduce in competentele profesionale pe care cursantii le vor dobandi privind dezvoltarea capacitatilor de exprimare orala si scrisa, utilizarea elementelor specifice de vocabular, morfologie si sintaxa, intelegerea, redactarea si interpretarea unui text si folosirea limbii in conversatia cotidiana.
Grupul tinta
Orice persoana care va utiliza limba romana ca limba straina, in cadrul activitatii sale profesionale, personale sau in alte domenii de interes.
Acte necesare la inscriere:
1. formularul de inscriere completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. achitarea taxei de particiapre de 200 RON.
3. copie C.I. trimisa prin fax: 0269-244911 sau la e-mail:office@sbinfo.ro
4. copia ultimei diplome a unitatii de invatamant absolvita – trimisa prin fax: 0269-244911 sau e-mail:office@sbinfo.ro
Loc de desfasurare
Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu

Print Friendly