Evenimente : Cursuri

Curs Limba Italiana

Este un curs autorizat A.N.C. / C.N.F.P.A de 40 ore, organizat pe 2 module/saptamana:
Modulul 1 : INITIERE
Modulul 2 : MEDIU
Modulul 3 : AVANSAT
Formatorii cursului de limba italiana sunt vorbitori nativi, cu studii filologice in limba italiana, care au si practicat in tara si in Italia. CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE rezultat in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, fiind recunoscut national si international si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.
Obiective cursulului:
Se vor traduce in competentele profesionale pe care cursantii le vor dobandi privind dezvoltarea capacitatilor de exprimare orala si scrisa, utilizarea elementelor specifice de vocabular, morfologie si sintaxa, intelegerea, redactarea si interpretarea unui text si folosirea limbii in conversatia cotidiana.
Grupul tinta
Orice persoana care va utiliza limba italiana in mod curent in cadrul activitatii sale profesionale, personale sau in alte domenii de interes. Acte necesare la inscriere:
1. formularul de inscriere completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. achitarea taxei de particiapre de 200 RON.
3. copie C.I. trimisa prin fax: 0269-244911 sau la e-mail:office@sbinfo.ro
4. copia ultimei diplome a unitatii de invatamant absolvita – trimisa prin fax: 0269-244911 sau e-mail:office@sbinfo.ro Loc de desfasurare Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu