Evenimente : Cursuri

Curs Limba Germana

Este un curs autorizat A.N.C. / C.N.F.P.A, un curs de baza organizat in 2 sedinte de 2 ori pe saptamana, curs la care se garanteaza nivelul solicitat in numai 40 ore.
Formatorii cursului de limba germana sunt vorbitori nativi, cu studii filologice, fiind traducatori si interpreti in limba germana, care au si practicat in tara si in Germania. CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE rezultat in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, fiind recunoscut national si international si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga.
Obiective cursulului:
Se vor traduce in competentele profesionale pe care cursantii le vor dobandi privind dezvoltarea capacitatilor de exprimare orala si scrisa, utilizarea elementelor specifice de vocabular, morfologie si sintaxa, intelegerea, redactarea si interpretarea unui text si folosirea limbii in conversatia cotidiana.
Grupul tinta:
Orice persoana care va utiliza limba germana in mod curent in cadrul activitatii sale profesionale, personale sau in alte domenii de interes.
Acte necesare la inscriere:
1. formularul de inscriere completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. achitarea taxei de particiapre de 200 RON.
3. copie C.I. trimisa prin fax: 0269-244911 sau la e-mail:office@sbinfo.ro
4. copia ultimei diplome a unitatii de invatamant absolvita – trimisa prin fax: 0269-244911 sau e-mail:office@sbinfo.ro Loc de desfasurare Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu