Evenimente : Cursuri

Curs de Igiena

Centrul de formare profesionala S.C. Info Center Group S.R.L. Sibiu, este autorizat prin Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului conform Ord. 1225/5031/2003, sa desfasoare cursul de Igiena-Notiuni fundamentale.
Medicii specialisti in igiena, epidemiologie sau medicina de laborator de la Directia de Sanatate Publica Sibiu, sunt si formatori recunoscuti la nivel national fiind autorizati sa realizeze curs Igiena-Notiuni fundamentale. Va oferim posibilitatea de a va instrui din trei in trei ani la curs Igiena-Notiuni fundamentale, in urma caruia veti putea obtine certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului.
Modulele cursulului sunt urmatoarele:
– Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusive alimentatie publica si a colectivitatilor.
– Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc. – Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si imbuteliate.
– Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala.
– Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.
Grupul tinta:
Cursul este obligatoriu indiferent daca este vorba de vinzatorul de la magazinul alimentar, bucatar, ospatar sau de coafeza ori manichiurista, toti angajatii sint obligati sa fie absolventii un curs de igiena. Angajatii care presteaza activitati de productie si de comercializare a produselor alimentare, de alimentatie publica si colectiva, serviciile si productia de apa potabila, precum si serviciile de intretinere corporala sint obligati sa urmeze un curs de Igiena.
Acte necesare la inscriere:
1. formularul de inscriere completat si trimis on line de pe aceasta pagina
2. achitarea taxei de inscriere de 50 RON (se scade din taxa cursului).
3. copie C.I. trimisa prin fax: 0269-244911 sau la e-mail:office@sbinfo.ro
Loc de desfasurare
Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP Adresa: strada Zaharia Boiu, nr.2 cladirea ATCOM, Sibiu

Print Friendly