De Citit : Altele

Minionii te așteaptă cu surprize la Cine Grand!

| 21 iulie

București, 20 iulie: „Papaya” și „Bananna” sunt două dintre cuvintele verii la Cine Grand! Simpaticii Minioni au adus buna lor dispoziție în cinematograf și au pregătit o mulțime de surprize pe care fanii le pot găsi în multiplexurile din București și din Botoșani începând cu data de 20 iulie.

 

Minions, unul dintre cele mai așteptate filme de animație a adus la Cine Grand super oferte pentru toți cei care le îndrăgesc pe simpaticele personaje gălbui! Kevin, Stuart și Bob au pregătit pentru fanii blockbuster-ului care vin la la Cine Grand meniuri speciale, care vor completa experiența vizionării filmului. Astfel, porțiile de popcorn, nachos sau răcoritoare inspirate din filmul Minions vor ajuta audiența să intre și mai repede în atmosfera extrem de haioasă și relaxată a filmului!

Toți cei care aleg să urmărească aventurile minionilor la Cine Grand vor rămâne cu o amintire plăcută legată de buclucașele personaje! Cei mari vor primi stickere cu personajele filmului, iar distracția celor mai mici dintre fani va fi și ea asigurată. Aceștia vor avea la dispoziție planșe care îi ilustrează pe năzdrăvanii Minioni, pe care le vor putea colora și personaliza după bunul plac

Vara Minions a început la Cine Grand, așa că de acum putem striga împreună: Papayaaa!

 

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani de experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Sud.

Portofoliul Cine Grand Network include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.